Aktuella tjänster

Administratör

Vi söker en administratör med intresse för ekonomi. Du ska vara noggrann, självständig och flexibel. Tjänsten är på deltid och startar omgående. Skicka ansökan och en kort beskrivning av dig själv till work@a-ripellino.se och skriv ”Admin” i ämnesraden.

Vi är alltid intresserade av kvalificerade arkitekter som vill bli en del av vårt team. Vi värdesätter formkänsla, teknisk kompetens och starka teamegenskaper.

Skicka in en ansökan innehållande pdf med ditt cv och portfolio till work@a-ripellino.se (max 10 MB). Tala också om vilken tjänst du är intresserad av. Urval av ansökningar sker löpande, så vänta inte. Vi ser fram emot din ansökan!

Praktikplatser

Arkitektpraktikant

Om du är intresserad av en praktikplats hos oss är du välkommen med en ansökan. Vi erbjuder kreativa, ambitiösa och nyfikna studenter praktik under 6-12 månader. Du ska ha gått minst tre år vid en arkitektutbildning, ha god gestaltningsförmåga, kunskaper i 3D/bildredigeringsprogram, vara noggrann och beredd att ta ansvar. Skicka in en ansökan innehållande pdf med ditt cv och portfolio till work@a-ripellino.se (max 10 MB) och skriv “praktik” i ämnesraden.

Media/kommunikation

Vi kan även erbjuda en utvecklande praktikplats med handledning för dig som går en högre utbildning inom multimedia/visualisering eller pr.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment